Mis on moes 2024 suvel – 7 selle suve trendi

Mis on moes 2024? Kevad lasi ennast sel aastal kaua oodata, aga lõpuks ta ikkagi tuli ja kohe-kohe on suvi 🙂 Et suvest minutitki raisku ei läheks, teeme varakult selgeks, milliseid trende ennustavad selleks suveks Vogue, Elle ja teised olulised moepiiblid.

Erksad toonid

Suvi ei pea koosnema ainult pastelsetest ja naturaalsetest toonidest. See suvi toob värvide plahvatuse. Olulisemad tegijad on julged ja erksad toonid, nagu elektrisinine, leegitsev punane ja päikese kollane. Mida erksam, seda parem! Olgu see siis õhuline maksi kleit või stiilne jakk, lisa oma garderoobi julgelt värve ja lase oma isiksusel särada.

Taaskasutus

Kui siiani oli taaskasutus trend, siis 2024 on see juba elustiil. Alates taaskasutatud materjalidest, kuni eetiliste tootmispõhimõteteni, on tänavu tähelepanu keskpunktis keskkonnasõbralik mood. Asenda kiirmood teadlikuma valikuga, olgu selleks siis stiilne kanepist käekott või vegan nahast sandaalid. Eriti hästi paned, kui hangid kogu oma garderoobi taaskasutuse põhimõtteid järgides. Moega kaasas käimine pole olnud kunagi varem nii roheline!

Rannaromantika ja meremehestiil

Ahoi, meremees! Sel suvel riietu, nagu veedaksid päeva jahil või rannas, isegi kui see sul plaanis ei ole. Klassikalised madrusetriibulised mustrid, ankrumotiivid ja värsked valged toonid, kombineeritud mereväe sinisega. Kindla peale minek on triibuline puuvillane pluus ja kõrge pihaosaga lühikesed püksid.

Läbipaistvad riided

Sel suvel ole valmis selleks, et riided ei jäta fantaasiale liialt palju ruumi. Läbikumav kangas, alates õrnast pitsist, kuni läbipaistva tüllini, teeb tõsise comebacki ja seda nii moelavadel, kui tänaval. Pane selga pluus, kust rinnahoidja läbi kumab või lendlev seelik, mille eesmärk ei ole liialt palju varjata.

Sportlik Å¡ikk

Mood ei pea juba ammu enam ebamugav olema. Suvi on puhkamiseks ja spordirõivastest inspireeritud stiil aitab sellele mugavalt kaasa. Eriti trendikad on liibuvad ja vastupidavatest kangastest riided, julged logod ja metallist vidinad. Ning kindla peale minek on killer tossupaar, mis iga outfiti trendikaks muudab.

Troopika vibe

Leia üles oma sisemine Tarzan või Jane ja kanna enesekindlalt troopilisi džunglimustriteid. Sobib kõik, alates lopsakatest palmilehtedest, kuni eksootiliste lilledeni. Olgu see siis Havai särk või palmilehtedega maksi kleit, lase oma metsikul küljel vabalt rännata ja võta omaks troopika vibe.

Retro ja vintage

Öeldakse, et kõik kordub taas ja nii on see ka 2024. aasta suvise moe puhul. Nostalgia on jätkuvalt teema, alates retro siluettidest kuni vintage mustriteni. Möödunud aastakümnete glamuur, julged täpilised ja psühedeelsed mustrid ning vanaema kapist pärit aksessuaarid. Leia oma lemmikajastu ja ammuta sellest inspiratsiooni oma suvise outfiti jaoks.

2024. aasta suvise moe puhul on kõik seotud julgete värvide, jätkusuutlike tavade ja mänguliste mustritega. Neid põhimõtteid järgides avaldad kindlasti muljet, olenemata sellest, kuhu lähed. Julge olla julge, julge olla suurepärane ja mis kõige tähtsam, julge olla sina ise!

Ostukorv
Scroll to Top