2023 sügis mood pilt

Sügis mood 2023 – 7 selle sügise moetrendi

Sügis on kohal ja on aeg teha endale selgeks, mida kujutab endast sügis mood 2023. Kiire pilk Vogue, Elle ja teiste moepiiblite lehtedele ütleb, et see hooaeg toob endaga kaasa meeldiva moelavade ja tänavastiili segu. Haara oma tee või kohvitass ja viska pilk peale selle sügise olulisematele trendidele!

Luksuslikud kihid

Kui lehed hakkavad langema, on aeg katta end stiilselt. Kujutle kunstkarusnahkseid oversized kasukaid ja pehmeid sametist jakke. Selle sügise märksõnaks on luksus. Mähi ennast soojadesse ja elegantsetesse kihtidesse ning tunne ennast kuninglikult, isegi kõige külmema ilmaga.

Bohemian Rhapsody 70ndate vibe

70ndad on tagasi suure hooga! Oma boheemlaslike laiade pükste, pärsia-mustrite ja laiade kübaratega. Leia oma sisemine Bianca Jagger ja lase oma vabameelsel stiilil särada.

Futuristlik mood

2023. aastal on kõik seotud innovatsiooniga. Kanna kõrgtehnoloogilisi kangaid, metallikläikega toone ja siledaid jooni. Metalsed trench mantlid ja holograafilised aksessuarid aitavad sul astuda innovaatilisse sügismoodi.

Sünged lillemustrid

Kes ütles, et lillemustreid kantakse ainult suvel? Sel sügisel on pildis tumedates toonides ja iseloomuga lillemustrid. Müstilised taimed ja lilled nii kleitidel kui aksessuaaridel, on sel sügisel kindla peale minek

Ekelektiline mäng materjalide ja kangastega

Sel hooajal on tähelepanu keskmes tekstuur. Kombineeri nahka pitsiga, siidi seemisnahaga, sametit teksaga – kõik on ölubatud. Põhiidee sel sügisel on eksperimenteerid ja luua uusi unikaalseid materjalide kombinatsioone, mis püüavad pilku.

Õdusad looduslikud toonid

2023 sügise palett on inspireeritud loodusest. Vali sügavad looduslikud toonid, nagu terrakota, oliiviroheline ja purpur. Nende toonidega järgid trende ja oled samal ajal kooskõlas hooaja õdusa meeleoluga.

Mässumeelne šikk punk

Punk pole kunagi kuhugi kadunud ja sel sügisel on see eriti võimsalt pildis. Neetidega nahktagid, tanksaapad ja silmatorkavad aksessuaarid koos naiselikkusega. Vabasta oma sisemine rokkar ja lisa oma outfitile tilgake mässumeelset šikki.

2023 sügis mood on meeldiv segu luksusest, nostalgiast ja innovaatilisusest. Olenemata sellest, kas sa armastad luksuslikke kasukaid, 70ndate boho vaibe või hoopis futuristlikke tekstuure, leiad siit kindlasti endale sobiva trendi. Kanna seda enesekindlalt ja sinust saab selle hooaja stiiliikoon. Kui soovid rohkem inspiratsiooni, jälgi ka meie lemmikuid moekuulutajaid, nagu Vogue, Elle ja Who What Wear.

Ostukorv
Scroll to Top